Free cookie consent management tool by TermsFeed
ureporting-graphics.webp

ureporting-logo.svg

Tehokas ja helppokäyttöinen raportointityökalu

uReportingin monipuolisuus ja moduulirakenne tekevät kaikesta raportoinnista nopeaa ja vaivatonta. Käyttäjämäärään perustuva kuukausimaksullinen hinnoittelu vapauttaa kalliista ohjelmistoinvestoinneista ja pitkistä sitoumuksista.

Pyydä maksuton kokeilujakso

sovellus_1.svg

Nopea ja helppo raportointi tehostaa kaikkea 

uReporting -mobiiliraportointisovellus on moduulipohjainen järjestelmä, jossa työt suunnitellaan selainpohjaisessa käyttöliittymässä ja raportointi tehdään mobiilisovelluksella, joka on saatavilla Applen AppStoresta ​sekä Googlen Play-kaupasta.

uReporting-moduulit on jaettu kolmeen teemaan. Voit valita moduuleja vapaasti kaikista teemoista oman käyttötarpeesi mukaan.

Safety Efficiency Maintenance

Safety­Notice

Risk­Assessment

Custom­Notice

Task­List

Commissioning

Open­Report

Hour­Reporting

Asset­Management

Checklist

OSMO-equipment database

uReporting-ohjelmistossa ei ole osto- tai hankintakustannuksia

Hinnoittelu perustuu käyttäjämäärään perustuvaan kuukausimaksuun. Käyttäjäkohtainen hinnoittelu on halvimmillaan vain 2 euroa per käyttäjä! 
uReportingiin on mahdollista tutustua ilmaisella kokeilujaksolla. Kokeilu ei sido tekemään tilausta, vaan käyttöoikeus päättyy automaattisesti kokeilun jälkeen.

Varaa demo! Varaa ilmainen kokeilujakso!

safety.svg

Safety

SafetyNotice – Turvallisuushavainnot

Helppo ja tehokas väylä turvallisuushavaintojen sekä Läheltä piti -ilmoitusten tekemiseen.

Käyttäjä pystyy raportoimaan havaitsemastaan turvallisuuspuutteesta tai läheltä piti tilanteesta välittömästi tavallisella mobiililaitteella. Ilmoitukseen voi liittää myös kuvan tapahtuneesta.

MSRA (Method State Risk Assessment) – Riskienkartoitukset

Tehokas MSRA-riskienkartoitussovellus korvaa perinteisen pitkän lomakkeen kysyen master-kysymyksiä, joiden avulla riskien­arvionnissa ja kysymys­patterissa otetaan huomioon vain oleelliset kyseistä työtä koskevat riskit. Näin riskien­arviointia helpotetaan ja tehostetaan oleellisesti. 

Mahdollisesti havaitulle riskille ohjelma luo lisä­kysymyksillä riski­kertoimen, jonka ollessa liian suuri käyttäjältä edellytetään turvallistamis­toimen­piteitä. 
 

CustomNotice – Räätälöidyt kyselyt

CustomNotice on helppo räätälöityjen kyselyiden luontiin tarkoitettu raportointimoduuli. Asiakkaan itse vapaasti määrittämät kyselylomakkeet sopivat moneen käyttötarkoitukseen: esimerkiksi tulityölupien laadintaan, kehitysehdotusten keräämiseen tai työtyytyväisyyskyselyyn.

Varaa demo! Varaa ilmainen kokeilujakso!

paamaara.svg

Efficiency

TaskList – Huoltoilmoitukset

Helpot kuvalliset vikailmoitukset, huolto- tai muut työpyynnöt mobiililaitteella.

Tehokkuutta lisää tikettien elinkaariseuranta ensi-ilmoituksesta valmis-tilaan saakka ja reaaliaikainen push-notifikaatioin & sähköpostein tapahtuva tiedonkulku.
 

Commissioning – Käyttöönottotarkastukset

uReportingiin on helppo luoda yksittäisen koneen tai laitteiston käyttöönottotarkastuslista, projektin etenemäseuranta tai useiden järjestelmien käyttöönottokokonaisuus.

Etenemistä pystytään seuraamaan reaaliajassa työpöytäkäyttöliittymästä koko käyttöönottoprosessille tai yksittäisille osakokonaisuuksille.

OpenReport – Huoltoraportit

Helppo ja monipuolinen vapaamuotoinen huoltoraportointi: käyttäjät pystyvät kentällä ollessaan mobiililaitteella luomaan kuvallisen raportin valmiisiin sivupohjiin. Sivupohjia voidaan luoda tarpeen mukaan ja sovellus luo täytetyistä tiedoista automaattisesti pdf-muotoisen ladattavan raportin. 

HourReporting – Tuntiraportointi

Töiden tuntiraportointi helposti suoraan sovelluksesta. Työtunnit kirjataan työnumeroille, jolloin yhteenvetolistoja pystyy tarkastelemaan niin työntekijä-, tiimi-, asiakas-, projekti- tai työnumerokohtaisesti tai koko yrityksen tasolla. Ohjelmasta saa automaattiset yhteenvetolistat palkanlaskentaan sekä laskutukseen.

Varaa demo! Varaa ilmainen kokeilujakso!

kehittaja.svg

Maintenance

AssetManagement – Huolto-ohjelmat

Helppo ja tehokas koneiden ja laitteiden huolto-ohjelmien laadinta sekä tehtävien automaattinen raportointi suoraan mobiililaitteella.

Huolto-ohjelman kalenterilistaus oikea-aikaisesti suoritettavien tarkastusten ja huoltojen mahdollistamiseksi. Laitteiden tunnistaminen voidaan tehdä mobiililaitteella luettavilla NFC-tageilla.

Checklist – Tarkastuslistat

Tehokkaat tarkastuslistat (esim. Safety Walkeille tai 5S-tarkastuksiin) sekä kiertolistat määräajoin tapahtuville tarkastuksille ja huolloille niin yksittäisille laitteille kuin useiden laitteistojen kokonaisuuksille.

Mikäli laite todetaan rikkinäiseksi, pystytään sille luomaan uusi vikailmoitus, jolloin viesti kulkee reaaliajassa huollolle.

OSMO-equipment database

OSMO on uReportingin ydin, joka on aina käytössä kaikilla asiakkailla. Pilvijärjestelmä kerää raportointidatan ja analysoi tiedot. Kaikki tiedot ovat turvassa palvelimella, joten esimerkiksi älypuhelimen tai tabletin rikkoutuminen ei kadota mitään

Varaa demo! Varaa ilmainen kokeilujakso!